dijous, d’abril 19, 2007

Fotos de les colònies

El dia 12 i 13 d'abril els alumnes d'E.I vam anar de colònies al Corredor, de Llinars del Vallès.
Vam sortir a les 9 del matí amb el minibus i vam arribar a mig matí a la casa de colònies. Allà vam esmorzar i, aprofitant que encara no plovia, vam fer les presentacions entre monitores i alumnes i vam anar al bosc a fer el joc de les guineus i les sargantanes. Ens ho vam passar molt bé.
Els encarregats de parar taula es van rentar les mans i van ajudar a les monitores a fer aquesta tasca. Després tots junts vam anar a dinar.
Després de jugar una estona en una sala vam anar a la bassa de la casa a pescar animalons. Com que tornava a ploure vam haver de tornar a la casa a observar-los, comparar-los, conèixer on viuen, què fan, què mengen i dibuixar-los en una llibreta que tenia cada nen. Vam poder observar tots els animalets amb una lupa per poder comptar el número de potes que tenia cadascun.
Quan vam haver berenat pa amb xocolata vam jugar una estoneta a la mateixa sala d'abans. Després vam mirar un video. Més tard els encarregats de parar taula ho van posar tot a punt i vam sopar tots junts. Quan tothom havia acabat vam posar-nos el pijama, vam preparar el sac, la roba pel dia següent i ens vam rentar les dents.
Abans de dormir vam jugar una mica amb els lots, però aviat va arribar l'hora de tancar els ulla perquè estavem molt cansats.
El dia 13 al matí vam passejar pel bosc i vam buscar fulles, herbes i flors, també vam escoltar els ocells i observar les diferents plantes i arbres de l'entorn.
Quan vam tornar a la casa de colònies vam tenir temps d'observar tot el que haviem anat collint durant el passeig. També vam tenir temps de dibuixar alguna mostra.
Després de parar taula i dinar vam jugar una estona dins la sala, perquè no va parar de ploure durant tota l'estada, i aviat va arribar el minibus que ens tornaria cap a l'escola. I alguns ven adormits i altres encara esverats vam arribar al Figaró.

Hem penjat noves fotos de les colònies d'educació infantil a Llinars del Vallès. Cliqueu a l'enllaç per veure les fotos o mireu-les directament des del bloc (a la dreta).